Отива си една трудна година, година под знака на войната

...
Отива си една трудна година, година под знака на войната
Коментари Харесай

Олаф Шолц в новогодишното си обръщение: Отива си една трудна година, година под знака на войната в Украйна

" Отива си една сложна година, година под знака на войната в Украйна " - по този начин немският канцлер Олаф Шолц  Олаф Шолц Олаф Шолц е немски политик от Социалдемократическата партия (ГСДП).   От декември 2021 заключи отиващата си 2022-ра. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8739
" Единство, мощ и убеденост в бъдещето – това също е част от отиващата си 2022 година ", споделя немският канцлер Олаф Шолц  Олаф Шолц Олаф Шолц е немски политик от Социалдемократическата партия (ГСДП).   От декември 2021 в новогодишното си послание, което ще бъде излъчено тази вечер по двете публични малките екрани в Германия. Шолц акцентира невижданата единодушие на НАТО и Европейски Съюз след съветската инвазия в Украйна и твърди Киев, че помощта на Запада ще продължи, съобщи БНР. 

" Германия е мощна страна ", споделя канцлерът и обръща особено внимание на финансовата помощ, която държавното управление му отпусна на бизнеса и семействата за справяне с енергийната рецесия, в резултат на спрените доставки на природен газ от Русия.

" За по-малко от 200 дни изградихме терминал за полутечен газ. През идващите седмици ще открием още три терминала ", споделя още Шолц. Доставките на полутечен газ ще допринесат за енергийната сигурност освен на Германия, само че и на цяла Европа, уверен е канцлерът. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР