Отишъл в Черна гора и си изключил роуминга, защото му

...
Отишъл в Черна гора и си изключил роуминга, защото му
Коментари Харесай

Министърът отказал среща с отговорника за Магнитски, изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел

Отишъл в Черна гора и си изключил роуминга, тъй като му бил прекомерно безценен

В петък външният министър излиза в отпуск и отива в Черна гора, допускам, с цел да си прибира някакъв багаж. Назначава за заместващ една от зам.-министърките. Вечерта в петък обаче тя е уволнена от премиера Главчев, дружно с другия зам.-министър, който чака агреман за Лондон. Това написа някогашният национален представител Георги Кадиев в обществената мрежа в коментар на желаното освобождение на служебния външен министър.

И прибавя: 

" Въпреки обещанието към външния министър, че той ще си назначи зам.-министрите, още веднъж в петък вечерта Главчев без негово познание назначава Мария Ангелиева и полковник Невяна Митева. Моите извинения, само че и двете са доста, доста надалеч от външно министерство. Ангелиева е някогашен народен представител, след това 10 години консул в Лондон и след това 5 години в комерсиалното посланичество в Лондон. Полк. Митева е кадрови боен.

Доколкото разбирам, един от желаните от министъра за зам.-министри е Петко Димитров, остарял посланик, някогашен дипломат в ЮАР и Южна Корея и доста по-висока топка. И по този начин, когато става рецесията Иран-Израел в неделя, външният министър е неоткриваем в Черна гора, двете зам.-министърки са паднали от небето и само третата зам.-министърка показва позицията на министерството. Отделно, държанието на министъра в действителност е необяснимо. "

" Няма никаква логичност да откажеш сутринта среща с върховен американски посланик и след това след напън да я направиш в 17:00 часа. Няма логичност да подмениш и орежеш съвсем цялото изявление на Втората конференция на високо ниво, отдадена на сигурността в Черно море, което са ти подготвили специалистите, като изоставиш позиции, които министерството пази от години. Няма логичност и да си с изключен телефон в неделя по време на такава рецесия, тъй като роумингът ти е безценен.В резултат на всичко това, външно министерство стана за смях, с дейното присъединяване на Борисов, Главчев и министъра, на който даже нямаше време да му запомним името. За похлупак, в този момент президентът Радев като нищо ще откаже промяната. Бозата е цялостна и интернационална ", пише още Кадиев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР