Отидохме в Германия за извършване на диагностична витректомия и патология.

...
Отидохме в Германия за извършване на диагностична витректомия и патология.
Коментари Харесай

Млада жена със зов за помощ в борба да спаси съпруга си: Вярваме, че с Ваша помощ ще изживеем чудото на Иво

Отидохме в Германия за осъществяване на диагностична витректомия и патология. Преди това му направиха там курс на лекуване с Преднизолон 80 мг за две седмици. Резултатите от витректомията демонстрираха единствено реактивни гранулоцити и моноцити, без съществуване на атипични кафези, неспецифична възпалителна реакция, съответстваща на увеит.

Същевременно признаците се увеличаваха прогресивно и брачният партньор ми получи цялостна загуба на зрението в дясното око. Възпълителните кафези в лявото око се усилиха,появи се изтръпване и уязвимост на ръцете и краката, болежка в горната част на гърба и тремор на десния крайник, затруднено котролиране на функционалностите на пикочния мехур и червата, липса на вкус, изнемощялост и липса на сила, мъчно и съвсем невероятно заспиване за повече от час, звук в ушите и внезапно събаряне на килограми /15 килограма/.

След направени образни проучвания / ЯМР на глава на 05.04.2023 година и на гръбначен дирек на 11.05.2023 година в България/ не се откриха милопатия или нео-процеси. След обзор на 18.05.2023 година при офтамолог в България беше сложена хипотетична диагноза Лимфом на Централната нервна система.

След което се насочихме за потвръждаване/ отхвръляне на диагнозата в Лив хоспитал, град Истанбул, Турция, бяха осъществени редица проучвания в болничното заведение, като цялостни кръвни проучвания, ЯМР и други и се откри солидна лезия с краниокаудална дължина 11 мм, с лобулирани очертания и интензивно усливане на контраста сходно на твърдо вещество.

Консилиума от различини експерти като офтамолог, неврохирург, мозъчен хирург, хематолог, невролог, радиолог и други, реши, че следва да се пристъпи към операция/резекция при интраоперативно невромониторизиране и оценка на CSF c LP. След което неотложно ще се пристъпи към химиотерапия и лъчетерапия, защото болестта е прогресивно.

Средствата, които са ни нужни в началото са 100 000 лв., с които ние не разполагаме. Вече се убедихме, че светът е цялостен с прелестни хора, с топли и положителни сърца, които вършат невъзможните неща вероятни.

Обръщаме се към вас за помощ, тъй като в случай че се случват чудеса, то те са резултат от добротата в сърцата на хората.

Ние имаме вяра, че с Ваша помощ ще изживеем чудото на Иво! Благодарим Ви авансово! Бъдете здрави! ", приключва апела си младата варненка.

Снимка: Личен архив

Цялата история може да прочетете в платформата:

Може да се подарява и непосредствено на сметката:

Получател: Иво Събчев Димитров

Банка ДСК IBAN: BG77STSA93000010413012

BIC: STSABGSF

Основание: Дарение за лечение
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР