Отхвърленият 18-годишен подпалвач в Благоевград, използвал като повод за агресията

...
Отхвърленият 18-годишен подпалвач в Благоевград, използвал като повод за агресията
Коментари Харесай

Брутални разкрития за благоевградския пишлигар, подпалил 17-годишна девойка! Причината за зверството е повече от потресаваща

Отхвърленият 18-годишен подпалвач в Благоевград, употребявал като мотив за експанзията си против обичаната си изчезнала джапанка. Припомняме, че младежът заля с бензин и драсна клечката против 17-годишна ученичка. Инцидентът станал в региона на 5-то учебно заведение в Благоевград.

Младежка компания разговаряла, когато се доближил агресорът, който от дълго време имал мераци към 17-годишната госпожица. Тъй като младежите знаели за " несподелената му обич ", решили да се пошегуват и скрили джапанката му. Когато не я разкрил той озверял и се нахвърлил върху момичето, с обвинявания, че тя му се подиграва и я е скрила.

" Ако не я дадеш ще те запаля ", споделил 18-годишният и хукнал като оглупял нанякъде. Върнал се с шише с бензин и залял девойката, по-късно я блъснал и счупил шишето в нея. Тя пламнала, само че съумяла благодарение на приятелите си да угаси запалената си тениска.

От счупеното в нея шише обаче има порезни рани. Случаят е поразителен. Момичето е ученичка в благоевградско учебно заведение, прецизира struma.com. Младежът е арестуван.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР