Отхвърлен ухажор измисли жестоко отмъщение и заля с киселина детето

...
Отхвърлен ухажор измисли жестоко отмъщение и заля с киселина детето
Коментари Харесай

Жестоко: Млада майка отхвърли влюбения си съсед и я сполетя нещо ужасяващо

Отхвърлен любовник измисли грубо възмездие и заля с киселина детето на обичаната си. Бруталното нахлуване се е разиграло в края на декември предходната година в Индия, оповестява „ Дейли мейл ”.   2-годишният Адитя Радж играел на улицата, когато към него се доближили 27-годишният Мангал и негов другар. След като за следващ път бил отритнат от майката на момчето, Мангал решил да й отмъсти и залял детето с киселина.



Майката Сони споделя, че съседът й Мангал я преследвал отдавна. Той упорито й предложил брак, което я принудило да се реалокира в различен регион. Далеч от ухажора си, Сони се надявала, че най-накрая ще откри покой, само че той решил да накаже сина й. След като залял детето й с изгарящата течност, Мангал го захвърлил до кофите за отпадък. „ Намериха сина ми до боклука с разтопено лице. Минаха 10 месеца, а като че ли беше вчера”, описа 26-годишната жена.



За благополучие, момчето получило качествена здравна помощ и това избавило очите му. Местните управляващи се съгласили да платят лекуването на детето и то претърпяло три възстановителни интервенции. Въпреки това, лекуването му би трябвало да продължи.

Нападателят на дребния Адитя към момента не е осъден и свободно се разхожда по улиците. Полицаите са арестували единствено 20-годишния другар на наранения любовник.


„ В това закононарушение има двама отговорни, само че наказване ще понесе единствено единия от тях. Преследвачът към момента е на независимост и във всеки един миг може да се върне и да убие жена ми и Адитя”, споделя бащата на момчето Джеймна Прасад.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР