Отговорите на въпросите какъв е пазарът на жилищни имоти в

...
Отговорите на въпросите какъв е пазарът на жилищни имоти в
Коментари Харесай

Дискусия за имотния пазар и тенденциите в Стара Загора, организирана Imoti.net, ще се проведе на 22 юни

Отговорите на въпросите какъв е пазарът на жилищни парцели в Стара Загора и района, какви са новостите и упованията за пазара на недвижими парцели у нас през 2022 година и още - ще разберете в експертната бизнес полемика, която водещият уебсайт за разгласи за недвижими парцели провежда на 22 юни в Стара Загора.

Водещ на срещата ще бъде Снежана Стойчева - шеф на Imoti.net, която ще модерира експертните диалози на тематика " За по-добра среда на живот ".

В полемиката гл. ас. доктор Мирослав Владимиров от ЕРА недвижими парцели ще разкрие какви за трендовете и упованията за пазара на недвижими парцели у нас през 2022 година Дигиталните решения в жилищното кредитиране ще бъдат коментирани с Даниела Иванова от Пощенска банка, а последните европейски проптех решения за организации за недвижими парцели ще бъдат разисквани от Силвия Павлова - PropTech Bulgaria.

За край полемиката на Imoti.net ще обърне внимание на развиването на община Стара Загора. Специално пред гостите представител от общината ще опише какви са проектите за развиването на града и района.

Веднага след срещата в града, екипът на Imoti.net ще продължи към Бургас, където ще организира финалната си бизнес полемика от поредицата " За по-добра среда на живот ".

Пълната стратегия с датите и участниците в работните срещи ще откриете.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР