Отглеждането на биопродукти – плодове и зеленчуци – в градината

...
Отглеждането на биопродукти – плодове и зеленчуци – в градината
Коментари Харесай

Напръскайте зеленчуците с този разтвор и ги предпазете от болести

Отглеждането на биопродукти – плодове и зеленчуци – в градината край къщата или вилата в последните години стана шлагер. Често се случва целият труд на стопаните да отиде напразно, защото отглежданите растения се разболяват и умират. За да се избегне това, градината би трябвало да се обработва с нужните препарати.

У дома можете да приготвите органични торове, които са естествени и не съдържат химикали. Те ви оказват помощ да увеличите растежа на корените на растенията и форсира растежа им. Също по този начин тези торове се употребяват като стимулант, кадърен да усили корените на растенията, и се употребява като стимулатор на растежа, който работи върху скоростта на узряване на плодовете и увеличение на размера на растенията. Този тор е изработен единствено от материали, налични единствено в домашната кухня, и всичко, от което се нуждаете, е малко квас, без значение дали е обичайната или суха със захар и вода, и сигурно има резултати, които са проучени от земеделските инженери и е изследван че торовете с дрожди са източник на месо и натурален източник на витамини.
 Кои зеленчуци се сеят през ЮЛИ и АВГУСТ? Кои зеленчуци се сеят през ЮЛИ и АВГУСТ?
Прибирането на реколтата от някои зеленчуци стартира в края на юли и продължава до началото на август. Става въпрос главно за ранните к...

Естествени, изключително амино витамините, които са виновни за образуването на протеин в храната на растенията и работят върху хормона вътре в растенията, в това число цитокинин, който е виновен за процеса на стимулиране на клетъчното разделяне в растението и по този метод форсира растежа на растението, работи за увеличение на размера, а също по този начин дава мощен разцвет и характерен плодов комплекс, който усилва реколтата.

И сигурно има стъпки, върху които би трябвало да спазите. Налейте литър топла вода в бутилка, за предпочитане размерът на бутилката да не е по-малък от 2 литра. След това прибавете пет чаени лъжички или три огромни лъжици квас. Можете да употребявате обичайната или бирена квас. След това маята се разбърква добре във водата, до момента в който се разтвори изцяло, а също по този начин се слагат 10 до 12 супени лъжици захар. Захарта също се разбърква добре, до момента в който и тя се разтвори. Меласа от черен, бял мед или нар и по-късно завържете бутилката с найлонова торбичка, само че не я затваряйте компактно, защото ферментацията ще отдели огромни количества газове и ще гръмне.

Използвайте приготвената примес за отнасяне на растенията в градината.  Болестите ще намалеят доста. Растенията ще усилят кореновата си система, а това ще докара до по-бурен напредък и по-голяма годишна продукция. Приготвянето на този екологичен тор по никакъв метод няма да навреди на растенията, респективно и на всички, които ще консумират  зеленчуците и плодовете от градината. Сами виждате, че продуктите за приготвянето му са изключително налични и не се постанова да харчите колосални суми, е резултатът от потреблението му си заслужава да бъде забелязан.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР