Отделението по трансфузионна хематология към МБАЛ д-р Иван Селимински-Сливен получи

...
Отделението по трансфузионна хематология към МБАЛ д-р Иван Селимински-Сливен получи
Коментари Харесай

Благодарност от сливенската болница към дарители на Отделението по транфузионна хематология

Отделението по трансфузионна хематология към МБАЛ „ доктор Иван Селимински ”-Сливен получи подаяние от книги, поетични календари и химикали.

Те ще се употребяват за подкрепяне на доброволното кръводаряване в региона. Книгите са предоставени от Сдружение „ Лечение на КОВИД-19 с реконвалесцентна плазма ”, а календарите и химикалите – от рекламна организация „ ТМ “ в град Раднево. 

Изпълнителният шеф на болничното заведение доктор Васислав Петров и началникът на отделението доктор Рая Ралева благодарят за жеста на доктор Павлина Михайлова – ръководител на сдружението, на Маргарита Василева и Мария Иванова от рекламната организация. Символичните дарове ще се употребяват като знак на признателност за подкрепяне на доброволното и безплатно кръводаряване в региона.

Книгите са 48, с разнообразни заглавия и жанрове – библии, лирика, романи, приказки, биографии, летописи, научно-популярна литература. Сред създателите са имената на Дейвид Менаше, Катрин Милева, Димитър Пенчев, Яна Вълчева, Ан-Франсоаз Лоазо, Холи Уеб, Веселин Игнатов и др.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР