Отдел „Култура, археология и културно наследство“ към общината създаде интерактивна

...
Отдел „Култура, археология и културно наследство“ към общината създаде интерактивна
Коментари Харесай

Интерактивна КАРТА показва всички места за културни събития ...

Отдел „ Култура, археология и културно завещание “ към общината сътвори интерактивна карта на всички местоположения за фестивали, концерти и изложения в Пловдив. Тя може да бъде прегледана на началната страница на общината, както и на адрес https://bit.ly/plovdivculture.

Интерактивната карта е основана от арх. Нина Толева-Новак, която е основен специалист в отдела. В нея са разказани зали, музеи, галерии, театри, места навън, където може да се организират всевъзможни събития.

За всяка локация е дадена подробна информация като адрес, потенциал, уместно за какъв вид прояви, дали е навън, на закрито, дали има помощни пространства, друга спомагателна техническа информация. Има и телефони за взаимозависимост и съответния електронен адрес или уебсайт.



Местата за просвета са указани в друг цвят, както следва - в алено са тези на закрито, в жълто са тези към читалища, а в зелено - навън.

Има и QR код, който може да се ползва към печатни материали за достъп към картата. Интерактивната карта ще се обновява от време на време, обогатява се с нова информация.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР