Отдавна сме се убедили, че особено в България, треньорският пост

...
Отдавна сме се убедили, че особено в България, треньорският пост
Коментари Харесай

Любо Пенев се нареди до Йешич, Гочето и Моралес

Отдавна сме се убедили, че изключително в България, треньорският пост е едно от най-несигурните неща. Въпреки това даже и тук не сме привикнали, постоянно треньор да бъде гонен след победа, написа Мач Телеграф.

Точно такава орис сполетя Любослав Пенев. Ел Голеадор си отпътува, след триумф, освен това над един идеологически зложелател, за какъвто се счита в Борисовата градина отборът на ЦСКА 1948.

От демократичните промени насам Ел Голеадор е четвъртият експерт, освободен при такива условия. Уточняваме, че не включваме в статистиката смени осъществявани преди началото на шампионата или преди старта на пролетния дял.

Тогава го вършим заради обстоятелството, че по това време рокади доста постоянно са плод на изцяло показване на дадения треньор и доста по-рядко повода е последния мач преди уволнението.
Поради това и в тези интервали има изгонени след победа, които не преглеждаме в статистиката. От същата орис като Любо бе споходен и различен огромен любим на почитателите – Миодраг Йешич.

Сърбинът завърши втория си престой на "Армията " едвам след два мача.

При втория тогавашният притежател Димитър Борисов пристигна на "Армията " и го уволни макар успеха над Черноморец с 2:0. През предишния сезон Даниел Моралес не бе оставен да продължи.

В Европа той стигна до влиятелно реми против Рома в Рим, а в България имаше единствено победи. След втората – над Монтана на Огоста той бе заменен с Бруно Акрапович. Георги Василев пък си отпътува през далечната 1998-а след класическа победа над Спартак (Пл) с 3:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР