Отдавна не сме имали ужас, който да ни изкара извън

...
Отдавна не сме имали ужас, който да ни изкара извън
Коментари Харесай

Хорърът Усмивка е новият хит

Отдавна не сме имали смут, който да ни изкара отвън кожите ни. Да ни кара да изтръпваме на всяка сцена и да остане в съзнанието ни дълго откакто напуснем киносалона. Именно подобен е " Усмивка " и фактът, че оглави северноамериканския бокс офис с доходи от 22 милиона щатски $ през уикенда, въобще не ни изненадва.

Публиката в киносалоните избра хоръра пред сантименталната комедия в първия уикенд на октомври. " Усмивка " остави " Дружки " на Били Айкнър зад себе си. Романтичната комедия на " Юнивърсал " дебютира с продажби за 4,8 милиона щатски $ и остана на четвърто място в бокс офис класацията, след " Не се тревожи, скъпа " (7,3 милиона долара) и " Жената боец " (7 милиона долара).
 Кандидат, който да задоволи негласуващия българин не съществува 3 окт 2022 | В множеството страни след избори могат да бъдат видени чествания - балони, купони, отбелязване на огромното...
Дебютният уикенд няма да е последна дума нито за " Усмивка ", нито за " Дружки ". Почитателите на ужасите нормално реагират неотложно на министър председатели, само че броят им спада след първия уикенд, до момента в който филми като " Дружки ", който е с отлични мнения и рейтинг А от CinemaScore, са със мощен капацитет и може да продължат да притеглят фенове през есента.

" Дружки ", чиято премиера бе на кинофестивала в Торонто предишния месец, е първата гей сантиментална комедия, както и първият студиен филм със съсценарист и водещ артист, който е открит гей.

На пето място в бокс офис класацията тази седмица е " Аватар " с 4,7 милиона щатски $ доходи от продажби на билети.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР