Отчет на МВР-Пловдив 15 високоскоростни небрандирани автомобила ще дебнат нарушители

...
Отчет на МВР-Пловдив 15 високоскоростни небрандирани автомобила ще дебнат нарушители
Коментари Харесай

Високоскоростни небрандирани автомобили ще дебнат нарушители по магистралите

Отчет на МВР-Пловдив 15 високоскоростни небрандирани автомобила ще дебнат извършители по автомагистрали и първокласни пътища, заяви в Пловдив зам.-директорът на Главна дирекция „ Национална полиция “ Тодор Гребенаров. Т. нар. " бегачки " ще бъдат позиционирани на прави, където феновете на високи скорости обичат да тестват опциите на колите си.
 
Чрез Фонда за сигурност на придвижването ще бъдат закупени още 200 патрулки за бранш „ Пътна полиция “ , заяви Гребенаров. Това се чака да се случи до края на годината. 120 от тях ще бъдат с високо софтуерни параметри.

Колите ще са комбита , с цел да може в тях да бъдат поставяни апаратурата и документите на съответния екип. Останалите 80 автомобила ще бъдат високо проходими, с цел да могат да реагират при бедствия и повреди.

Подобряването на материално техническата база е един от способите, с които министерството възнамерява да ограничи пътния травматизъм, разяснява основният секретар на Министерство на вътрешните работи комисар Ивайло Иванов .
 

Контролът по пътищата ще бъде засилен, следва закупуване и на нови камери. Следващите месеца министерството е възнамерявало и закупуване на нови проби за наркотични субстанции.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР