Отборите на ВА Стойчев-Казийски, Люлин и Левски София се класираха

...
Отборите на ВА Стойчев-Казийски, Люлин и Левски София се класираха
Коментари Харесай

ВА Стойчев-Казийски, Люлин и Левски София се класираха за участие в държавните финали

Отборите на ВА Стойчев-Казийски, Люлин и Левски София се класираха за присъединяване в държавните финали по волейбол на България за момчета до 13 години.

Трите отбора заеха първите три места в крайното класиране на шампионата на район Витоша (обхваща софийските клубове). Участие взеха шест тима, като с изключение на изброените три, в шампионата играха още отборите на ЦСКА, Софийски университет и Славия.

На финала на шампионата, съставът на ВАСК надигра Люлин с 2:1 гейма. Така младите волейболисти на ВАСК, водени от новия треньор в школата Мирослав Илиев, приключиха като отличник в софийското градско състезание. Люлинци останаха втори.



В разногласието за трето място състезателите на Левски София се постановиха над Софийски университет с 2:1 гейма. по този начин те оформиха челната тройка и също не престават напред. Представителите на СУ приключват четвърти и не съумяха да намерят място на държавните финали.



По правилник на БФВолейбол за тази възраст в разногласието за купата вземат участие 18 тима. Класират се първите три отбора от всеки от шестте волейболни района на България. Държавните финали са планувани за 29 септември, като домакинът към момента не е разгласен.
BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР