Отборите на , ЦСКА и Лудогорец ще изиграят поредните си

...
Отборите на , ЦСКА и Лудогорец ще изиграят поредните си
Коментари Харесай

Левски, ЦСКА и Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме днешните им контроли?

Отборите на , ЦСКА и Лудогорец ще изиграят следващите си контролни срещи от зимната подготовка в понеделник, 7 февруари.
" Сините " ще изиграят последния си мач от лагера в Белек, Турция, като от 12:00 часа българско време ще се изправят против украинския Велес Ровно (пряко по Диема Спорт 2).
Тимът на Станимир Стоилов към този момент изигра пет мача на турска земя, записвайки четири равенства - с Гурник, Бохемианс, Марибор и Динамо Киев, както и загуба от Генчлербирлиги.
След инспекцията с Велес Левски ще се завърне в България, където на 12 февруари ще изиграе последната си контрола преди началото на пролетния полусезон.
Тя ще бъде против Пирин Благоевград на стадион " Георги Аспарухов " с начален час 14:00, като преди началото на дуела " сините " ще създадат публично показване на отбора за втората половина на сезона.
Официалното показване на ще бъде в понеделник от 15:00 против Царско село. Двубоят ще се играе на стадион " Българска войска " и ще бъде излъчен директно по Диема Спорт.
Това ще бъде втори следващ ден за " алените " с контролна среща, откакто в неделя те победиха Литекс с 2:0 въз основата в Панчарево.
В неделя, 13 февруари, от 14:15 часа ЦСКА гостува на Локомотив София в отсрочен мач от четвъртия кръг на Първа лига.
Шампионът ще посрещне Спартак Варна в Разград от 16:00 часа. В неделя " орлите " гостуват на Арда в Кърджали от 14:15 часа в отсрочен мач от шампионата.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР