Отборите на Тотнъм и Манчестър Юнайтед завършиха наравно 2:2 в

...
Отборите на Тотнъм и Манчестър Юнайтед завършиха наравно 2:2 в
Коментари Харесай

Тотнъм избегна загубата срещу Манчестър Юнайтед, наваксвайки два гола пасив


Отборите на Тотнъм и Манчестър Юнайтед приключиха наедно 2:2 в едно от дербитата на 33-ия кръг в британската Висша лига.

„ Червените дяволи “ откриха резултата на „ Тотнъм Стейдиъм “ в седмата минута, когато Маркъс Рашфорд получи топката в половината на „ шпорите “, напредна към наказателното им поле и комбинира отляво в Джейдън Санчо, който малко след границата на пеналтерията с диагонален изстрел прати топката в далечния низък ляв ъгъл на стража Фрейзър Форстър.

Манчестър Юнайтед удвои преднината си в последната минута на първото полувреме. Бруно Фернандеш пусна дълга висока топката в половината на домакините към Рафшорд, който овладя, отстрани опеката на Ерик Дайър, нахлу отляво в наказателното поле и с мощен шут се разписа в централата част на вратата.

Тотнъм понижи пасива си в 55-ата минута, когато Иван Перишич центрира с външен фалц отляво на границата на вратарското поле, където Хари Кейн стреля, ударът му бе блокиран и топката се върна на границата на пеналтерията на гостите, където Педро Поро укроти кълбото с левия си крайник и стреля от воле с външен фалц с левия, разписвайки се в горния ляв ъгъл на стража Давид Де Хеа.

„ Шпорите “ стигнаха до равнене в 80-ата минута. Хари Кейн получи топката по десния фланг в половината на Юнайтед, напредна го наказателното поле на „ алените дяволи “ и пусна ниско по диагонал подаване по тревата към Сон, който на далечната греда с едно допиране прати топката в противоположния низък ляв ъгъл на вратата.

В класирането Тотнъм е пети с актив от 54 точки, до момента в който Манчестър Юнайтед е четвърти с 60 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР