Отборите на Сасуоло и Ювентус завършиха наравно 3:3 на Мапеи

...
Отборите на Сасуоло и Ювентус завършиха наравно 3:3 на Мапеи
Коментари Харесай

Ювентус оцеля при визитата си на Сасуоло

Отборите на Сасуоло и Ювентус приключиха наедно 3:3 на " Мапеи " в мач от 33-ия кръг в Серия " А ". Данило (5`) и Гонсало Игуаин (12`) дадоха ранен задатък от два гола на " бианконерите ", само че техния противник сподели фантастична игра и стигна до цялостен поврат с помощта на Филип Джуричич (29`), Доменико Берарди (51`) и Франческо Капуто (54`) преди Алекс Сандро (64`) да донесе точката за своя отбор.
 Сампдория с класика против Каляри
Сампдория с класика против Каляри

Тимът от Генуа избяга от рисковата зона

Любопитното е, че това е трето реми с този резултат за " неровердите ", откогато бе възобновен сезонът, а предходните случаи бяха против Интер и Верона. Те надиграха водача в класирането в по-голямата част от мача, като го превъзхождаха и по значими индикатори като владеене на топката (57% против 43%) и точни удари (11 против 5).

Въпреки третия си следващ мач без победа, Ювентус (77 т.) резервира удобна преднина от седем точки пред втория в класирането Аталанта (70 т.). Това тъждество прекъсна серията от четири следващи победи на осмия в таблицата Сасуоло (47 т.), който обаче няма загуба в последните си седем мача.
 Болоня не позволи загуба от Наполи
Болоня не позволи загуба от Наполи

Муса Бароу изравни със мощен удар по земя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР