Отборите на Реал (Мадрид) и Барселона се изправят тази веер

...
Отборите на Реал (Мадрид) и Барселона се изправят тази веер
Коментари Харесай

Време е за първото Ел Класико

Отборите на Реал (Мадрид) и Барселона се изправят тази веер от 21,00 часа в спор за Суперкупата на Испания, който ще се организира в столицата на Саудитска Арабия Рияд. Големият мач ще бъде излъчен ефира на bTV Action.

Двата гранда са с най-вече оценки, като каталунците са ликували 14 пъти, а белите - 12. Миналата година насладата бе за Барса, а триумфът с 3:1 донесе първия трофей на Шави, а след това някогашният вълшебен халф добави и купата в Ла Лига. Реал пък завоюва Купата на краля и от тази позиция е заслужено тъкмо тези два отбора да си оспорват оценката.

Изхождайки от моментното положение, белите са в ролята на любимци. В дербито обаче това не значи нищо - в последното Ел Класико през октомври Барса надиграваше противника и удари две греди, откакто Гюндоган откри резултата, само че с две късни попадения Белингам подпечата триумфа на мадридчани.

С дълбочина в състава и впечатляваща физическа форма Реал на полуфинала прекърши с 5:3 (3:3) след продължения коравия градски противник Атлетико.

Хората на Анчелоти не трепнаха, когато първоначално губеха с 0:1, а десетина минути преди края на постоянното време и с 2:3.

Точно грешката на Кепа Арисабалага при автогола на Антонио Рюдигер най-вероятно ще му коства титулярното място и във финала ще пази украинецът Андрей Лунин.

Очакванията са привлеченият чартърен от Челси пазач въпреки всичко да получи финален късмет през днешния ден, след което да му бъде показана вратата.

Барселона от своя страна надделя с 2:0 Осасуна без да свети, само че Ел Класико е сцена, на която не можеш да икономисваш сили и по тази причина ни чака трогателен край.
 Шави: Барселона дърпа Реал (Мадрид) напред
Шави: Барселона дърпа Реал (Мадрид) напред

" Те са по-силни, когато и ние сме мощни "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР