Отборите на Парагвай и Аржентина не излъчиха победител в сблъсъка

...
Отборите на Парагвай и Аржентина не излъчиха победител в сблъсъка
Коментари Харесай

Аржентина си тръгна с точка от Парагвай

Отборите на Парагвай и Аржентина не излъчиха победител в конфликта между тях от международните квалификации в зона " Южна Америка ". Срещата приключи при резултат 0:0, само че това не значи, че беше скучна. Двата отбора сътвориха много голови положения, само че по този начин и не откриха правилния път към гола и в последна сметка поделиха по точка.

Мачът стартира с дискусионна обстановка в наказателното поле на Аржентина, където Родриго Де Паул игра с ръка, само че даже и след разглеждане с ВАР дузпа не бе отсъдена.

След това на два пъти гостите имаха положителни благоприятни условия. В 11-ата минута Хоакин Кореа нахлу в наказателното поле и стреля от дребен ъгъл, само че вратаря избави. След това в 25-ата минута Лионел Меси обстрелва вратата от фаул, само че ударът му бе настрана.

Втората част предложи много повече страсти и пред двете порти. В 54-ата минута страховит пробив на Мигел Алмирон приключи с изстрел от близко, само че Емилиано Мартинес избави.

Последваха два шанса за " гаучосите ". В 60-ата минута Кореа получи отлично центриране и стреля с глава, само че бранител с акробатична интервенция попречи на топката да стигне до вратата. Пет минути по-късно мощен удар на Родриго Де Паул бе избавен от Антони Силва.

Домакините също имаха хубава опция в 70-ата минута, когато Санабрия бе изведен на скорост и стреля по земя, само че около вратата.

Нов късмет се откри пред гостите в 84-ата минута, когато резервата Папу Гомес тества вратаря на противника с мощен шут, който летеше рисково, само че още веднъж Силва направи ослепително избавяне.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР