Отборите на Локомотив Пловдив и Септември София завършиха наравно 1:1

...
Отборите на Локомотив Пловдив и Септември София завършиха наравно 1:1
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив и Септември София завършиха наравно, нелеп автогол беляза контролата

Отборите на Локомотив Пловдив и Септември София приключиха наедно 1:1 в контролна среща, играна в Банско.

Новакът в елита стартира по-активно срещата и можеше да открие резултата във 2-ата минута, само че удар на футболист на Септември от границата на наказателното поле на " смърфовете " се отби в страничната греда.

Четири минути по-късно съставът на Славко Матич получи гол преднина, откакто Мохамед Траоре от отбора на Локомотив върна неразчетено топката към стража Пиргов, а кълбото се озова във вратата на " черно-белите ". Осем минути след автогола Траоре бе сменен от Паскалев.

В 18-ата минута Райън Бидунга се разписа с глава във вратата на " вишневите ", само че попадението бе анулирано поради нарушаване в офанзива на футболиста на Локомотив.

Половин час след началният съдийски сигнал възпитаниците на наставника Александър Томаш възвърнаха равенството, откакто Бирсент Карагарен центрира от ъглов удар в наказателното поле на столичани, а Георги Каракашев с глава се разписа във вратата на Септември.

В заключителните минути на срещата Септември можеше още веднъж да поведе, откакто Валери Божинов на два пъти стреля рисково по посока вратата на Илко Пиргов, само че опитният пазач показва забележителен инстикт, запазвайки резултата 1:1.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР