Отборите на Интер и Борусия (Мьонхенгладбах) завършиха наравно 2:2 на

...
Отборите на Интер и Борусия (Мьонхенгладбах) завършиха наравно 2:2 на
Коментари Харесай

Интер и Гладбах си поделиха точките в късна драма

Отборите на Интер и Борусия (Мьонхенгладбах) приключиха наедно 2:2 на “Джузепе Меаца” в първия им дуел от група B на Шампионската лига.

След нулево първо полувреме, в 49-ата минута удар с глава на Лаутаро Мартинес отиваше в навън, само че Данило Д’Амброзио резервира топката на терена, а след това тя се озова в Ромелу Лукаку, който пък я прати в противниковата мрежа. В 63-ата Артуро Видал фаулира Маркус Тюрам в наказателното си поле, а съдията уточни бялата точка. Рами Бенсебаини трансформира дузпата в гол. В 81-ата Лаутаро нацели греда от близка отдалеченост.
When you see that Florian assist
— Gladbach (@borussia_en) В 84-ата гостите стигнаха до цялостен поврат. Тогава Флориан Ньохаус пусна извеждащ пас към Йонас Хофман, който напредна и се разписа. Дълго време голът беше преглеждан благодарение на ВАР, защото при асистенцията топката мина около Аласан Плеа и в случай че е имало негово допиране, то тогава Хофман е бил в засада. Съдията обаче реши да зачете попадението. Все отново “нерадзурите” заобиколиха загубата в 90-ата минута, когато Лукаку беше прецизен за повторно в мача след осъществяване на корнер.
Catch your breath! It's all over at the San Siro

A shame to concede late, but it's a very good point away to 2-2
— Gladbach (@borussia_en) Шампионска Лига 1 кръг, сряда 21 октомври  Интер 2:2краен резулат  Борусия Мьонхенгладбах
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР