Отборите на Интер и Аталанта завършиха наравно 1:1 в мач

...
Отборите на Интер и Аталанта завършиха наравно 1:1 в мач
Коментари Харесай

Бергамаските спънаха Интер и стимулираха Юве за успех утре

Отборите на Интер и Аталанта приключиха наедно 1:1 в мач от 19-и кръг на Серия А. Откриващото попадение в срещата падна още в 4-ата минута и бе дело на Лаутаро Мартинес. През втората част обаче Робин Госенс възвърне равенството, което остана непроменено до последния съдийски сигнал. В края на срещата гостите имаха опция да оформят цялостния поврат, само че ударът на Луис Муриел от дузпа бе отразен от Ханданович.

Срещата стартира стремително, откакто още в 4-ата минута резултатът бе открит от Мартинес. Архитектът на офанзивата бе Ромелу Лукаку, който показва страховит взор върху играта и откри Мартинес с необикновен пас. Аржентинецът насочи удар от придвижване, който попадна право в мрежата на Пиерлуиджи Голини.

Последваха спокойни минути и новата заплаха пристигна чак в края на първата част. Самир Ханданович извърши страхотна вратарска демонстрация, отразявайки удара на Рафаел Толой, който овладя прехвърлящо подаване, само че не съумя да надиграе вратаря. Така ударът му попадна ниско в средата на задачата, където бе Ханданович.

През втората част темпото на играта напълно се загуби и тъкмо когато изглеждаше, че двата тима не намират пътя до съперниковата врата, гостите означиха почетно попадение.

В 75-ата минута Робин Госенс попадна на пътя на отбита топка и се възползва съвършено, промушвайки я в десния ъгъл на вратаря, който бе изцяло беззащитен.

В края на срещата Алесандро Бастони се отличи с прекомерно нападателна интервенция, за която тимът му бе осъден. Луис Муриел имаше страховит късмет да означи от дузпа, само че ударът му в левия ъгъл бе отразен от Ханданович, който се хвърли жертвоготовно и предотврати второ попадение в своята врата.

В добавеното време Борха Валеро можеше да донесе трите точки на своя тим, само че ударът му мина настрана от вратата.

Така Интер остава водач в класирането на Серия А с 46 точки след 19 изиграни срещи. Тимът на Ювентус обаче продължава да диша във врата на "нерадзурите " и в случай че вземе утрешното си посещение на Рома може да стане водач в класирането. Тимът на Аталанта пък остава пети с 35 пункта в своя актив.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР