Отборите на Херта и Шалке завършиха 0:0 сблъсъка, откриващ 20-ия

...
Отборите на Херта и Шалке завършиха 0:0 сблъсъка, откриващ 20-ия
Коментари Харесай

Нулево реми за старт на кръга в Бундеслигата

Отборите на Херта и Шалке приключиха 0:0 конфликта, откриващ 20-ия кръг на Бундеслигата. Двубоят не впечатли с нищо изключително, като и двата отбора не съумяха да доближат до кой знае какъв брой рискови обстановки пред вратата на съперника.

Първото полувреме бе тотално лишено от точни удари и едвам в добавеното време на първата част Уестън МакКени пласира удар от границата на наказателното поле, само че Руне Ярщайн го отхвърли с ослепително избавяне.

В 59-ата минута Бенито Раман бе покрай това да изведе гостите напред, само че не съумя да отиграе топката оптимално добре и я изпрати право в ръцете на Ярщайн.

Последваха няколко неточни опита и за двата отбора, а в 74-ата минута новото попълнение на Херта, Кшищоф Пьонтек, преодоля съперников бранител и с глава насочи топката към вратата на гостите, само че тя мина около гредата.

В самия завършек на срещата Михаел Грегорич пропиля страховит късмет да донесе успеха на своя отбор откакто мощният му изстрел с глава мина настрана от вратата.

Така и двата отбора взеха по 1 точка след дуела. Шалке е 6-и в класирането с 34 точки, а Херта е на 13-а позиция с 23 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР