Отборите на Брентфорд и Тотнъм завършиха 2:2 в първия двубой

...
Отборите на Брентфорд и Тотнъм завършиха 2:2 в първия двубой
Коментари Харесай

Тотнъм заличи два гола пасив и стигна до точка при визитата си на Брентфорд при завръщането на Висшата лига

Отборите на Брентфорд и Тотнъм приключиха 2:2 в първия дуел след подновяването на британската Висша лига, която бе прекратена за повече от месец поради международното състезание в Катар.

На своя " Брентфорд Къмюнити Стейдиъм " " пчеличките " имаха задатък от 2:0, само че момчетата на Антонио Конте откриха сили да стигнат до точката, а в края даже можеха да измъкнат и триумфа, в случай че удар на Хари Кейн не бе срещнал гредата.

Въпреки това равенството 2:2 означи 16-ия следващ дуел на Боксинг дей (26 декември), в който Тотнъм не губи в мач от Висшата лига, като това бе четвъртото тъждество на " шпорите " в тази серия.

Мачът започва чудесно за домакините от Брентфорд, които поведоха след четвърт час игра, когато прецизен за тях беше германецът Виталий Янелт.

В края на първото полувреме голмайсторът на " пчеличките " Айвън Тони прати за повторно топката във вратата на Тотнъм, само че попадението му бе анулирано поради засада. Всичко обаче бе изцяло постоянно в 53-та минута, когато след ъглов удар Кристиан Ньоргард отклони с глава към Тони, а той от близко беше прецизен за 2:0.

Капитанът на Тотнъм Хари Кейн върна очакванията на своя отбор в 65-та минута, вкарвайки с глава след подаване на Клеман Ленгле, а шест минути по-късно Пиер-Емил Хойберг възвърне равенството.

В последните минути " шпорите " натиснаха в опит да стигнат до трите точки, само че удар на Кейн се отби от гредата и по този начин мачът приключи 2:2.

Със извоюваната точка Тотнъм събра актив от 30 пункта и заема четвъртото място във краткотрайното класиране, до момента в който Брентфорд са 9-ти с 20 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР