Отборите на Брайтън и Уулвърхямптън не се победиха и завършиха

...
Отборите на Брайтън и Уулвърхямптън не се победиха и завършиха
Коментари Харесай

Брайтън и Уулвърхямптън не успяха да си отбележат попадение в равностоен двубой на Южния бряг

Отборите на Брайтън и Уулвърхямптън не се победиха и приключиха наедно 0:0 в среща от 21-ия кръг на британската Висша лига.

На стадион " Амекс " на Южния бряг двата отбора предложиха равносилен дуел, в който имаше офанзиви и към двете порти, само че в последна сметка попадения по този начин и не паднаха.

През първата част Факундо Буонаноте пропиля най-чистата опция за " чайките " в 12-ата минута, когато от границата на вратарското поле насочи слаб удар с глава, до момента в който от другата страна изстрел на Педро Нето мина на сантиметри от задачата.

След почивката капитанът на " вълците " Макс Килман бе доста покрай това да си означи автогол при опита си да почисти подаване по земя на футболист на Брайтън.

В другия завършек на терена пък Джейсън Стийл на няколко пъти трябваше да избавя своята врата след удари на Матеуш Куня, Педро Нето и Марио Лемина.

По този метод мачът приключи без победител, а със извоюваната точка Брайтън се изкачи до 7-ата позиция с 32 пункта, до момента в който Уулвърхямптън остава 11-и с 29.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР