Отборите на Ботев Пловдив и Царско село се изправят тази

...
Отборите на Ботев Пловдив и Царско село се изправят тази
Коментари Харесай

Ботев Пд иска да завърши с усмивка една трудна кампания

Отборите на Ботев Пловдив и Царско село се изправят довечера от 20,00 часа в финален дуел от плейофната фаза на efbet Лига за двата клуба. Домакините са последни в потока, като изостават на 10 точки от днешния си противник.

В предходния кръг пловдивчани завоюваха историческа победа над Левски на “Герена” и ще излязат в приповдигнато въодушевление в опит да запишат втори следващ триумф. Столичани пък имат опция да завършат пред Левски в крайното класиране и също ще вложат всички сили.

Треньорът на Ботев Азрудин Валентич няма да разчита на трайно контузения Тодор Неделев, както и на Тонев. Наказание в този мач ще изтърпи Джонатан Перейра, който беше осъден след мача със “сините”.

Колегата му Антони Здравков също има проблеми с осъдени и контузени. Извън сметките му са Костадинов, Педро и Балтанов. Балансът сред двата отбора в елита е доста еднакъв, като те са си разменили по една победа, а три пъти дуелите са завършвали наедно. Така днешният победител, в случай че има подобен, ще поведе в статистиката от срещите посред им.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР