Отборите на Арсенал и Барселона сътвориха истински спектакъл на стадион

...
Отборите на Арсенал и Барселона сътвориха истински спектакъл на стадион
Коментари Харесай

Арсенал победи Барса в зрелище с осем гола

Отборите на Арсенал и Барселона сътвориха същински театър на стадион " SoFi " в Лос Анджелис. " Артилеристите " завоюваха контролата на американска земя с 5:3.

Забавяне на рейса на Арсенал отсрочи началото на контролата с половин час. Мениджърът на отбора Микел Артета пусна в предни позиции Сака, Габриел Жезус и Тросар, а офанзивата на Барса водеха Левандовски, Рафиня и завърналия се след наем в Осасуна - Ез Абде.

Каталунците поведоха след едвам 6 минути игра. Тогава Рамсдейл отрази удар на Рафиня, само че при добавката Левандовски не сбърка. Арсенал отговори доста бързо и в 13-ата минута Букайо Сака изравни след несигурна интервенция на бранителя Андреас Кристенсен.
 Реал (Мадрид) победи Манчестър Юнайтед с красиви голове на Белингам и Хоселу
Реал (Мадрид) победи Манчестър Юнайтед с красиви голове на Белингам и Хоселу

Вижте детайлности

Малко по-късно Роналд Араухо почисти пред самата голлиния. В 21-ата минута уругваецът докосна топката с ръка в наказателното поле и Арсенал получи дузпа. Сака пропусна от наказателния удар.

В средата на полувремето Барса си върна преднината с попадение на Рафиня от директен свободен удар.

В 42-ата минута Сака проби отдясно и центрира, а Мартин Йодегор отклони топката с глава към Хавертц и немският национал се разписа за 2:2.

Arsenal 5-3 Barcelona in a friendly match. Watch the goals????
— AlAudhli العوذلي (@alaudhli)

10 минути след старта на втората част Тросар стреля тъкмо до лявата греда на Иняки Пеня и направи 3:2.

Лондончани бяха по-свежият тим и в последните 20 минути преобладаваха. Тросар вкара втория си гол в мача след хубаво центриране на Киърън Тиърни за 4:2.

Барса понижи на 3:4 в 88-ата минута, когато Феран Торес беше изведен от Дембеле и прокара топката сред краката на Рамсдейл. В последната 90-ата минута Фабио Виейра стреля от границата на пеналта и оформи крайното 5:3.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР