Отборите на Алмерия и Валенсия не се победиха и завършиха

...
Отборите на Алмерия и Валенсия не се победиха и завършиха
Коментари Харесай

Валенсия повеждаше на два пъти, но си тръгна само с точка от визитата си на последния

Отборите на Алмерия и Валенсия не се победиха и приключиха наедно 2:2 в среща от 6-ия кръг на испанската Ла Лига.

" Прилепите " обаче несъмнено могат да съжаляват за този резултат, защото на два пъти повеждаха в резултата, само че и в двата случая Серхио Арибас възстановяваше равенството за своя отбор.

Иначе всичко стартира в 13-ата минута, когато Диего Лопес наказа неориентираната защита на домакините, която го остави необезпокоявано да навлезе в наказателното поле и с техничен удар да даде задатък на Валенсия.

Последва напън от страна на футболистите на Алмерия, които до края на първата част, а и при започване на втората видяха на няколко пъти по какъв начин техни удари биват отразени от вратаря Гиорги Мамардашвили.

Дори той обаче нямаше какво да стори в 59-ата минута, когато избави удар на Гонсало Мелеро, само че при добавката Серхио Арибас нямаше по какъв начин да сбърка и осъществя за 1:1.

Само няколко минути по-късно обаче гостите още веднъж си върнаха преимуществото в резултата посредством Хави Гера, който се възползва от подаване на Фран Перес и с изстрел по земята беше прецизен за 2:1.

В 69-ата минута въпреки всичко Серхио Арибас още веднъж беше на вярното място, с цел да се разпише при добавка и по този начин да оформи крайното 2:2.

Равенството остави Валенсия на 5-ото място, като към този момент " прилепите " са с актив от 10 точки, до момента в който Алмерия продължава да бъде на последната 20-а позиция със единствено 2 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР