Отборът от Нигерийската професионална футболна лига Уики Туристс се спаси

...
Отборът от Нигерийската професионална футболна лига Уики Туристс се спаси
Коментари Харесай

Автобусът на нигерийски футболен отбор изгоря напълно

Отборът от Нигерийската професионална футболна лига Уики Туристс се избави на косъм от огромна покруса, откакто рейсът се възпламени по време на придвижване. Тимът е пътувал от Джос до Абуджа, с цел да играе мач против Дакада (Уйо).

Breaking News

Nigerian professional Football league Side Wikki Tourist FC were involved in an accident this morning. The bus burnt to ashes near jos, kibo
They were on their way to Uyo akwa ibom state to honour the NPFL match day 11 against Dakkada Fc but no life was lost
— Amebo unijos (@AUnijos)
Няма починали по време на случая, което е най-хубавата вест от случката. Голяма част от оборудването, топките и обувките на играчите обаче са попаднали в пламъците и са изгорели. Возилото е съвсем напълно изпепелено, а пътуващите в него за момента са се отървали с нерешителност и са се нагълтали с пушек.

Breaking News

Wikki Tourist FC’s bus catches fire on their way to Akwa Ibom, no lives lost or injuries.
— NPFL News (@NPFL_News)
Причината за пожара в автобуса не е ясна за момента, само че клубният секретар Абдулахи Ибрахим изясни, че всичко е станало поради пукната гума, която е провокирала верижни повреди в други елементи на рейса.

Инцидентите с футболни тимове в многомилионната африканска страна не са рядко събитие. Миналата година един от най-популярните тимове Ениймба трябваше да се прибере 15 часа по-късно, откакто въоръжени бандити ги нападнаха на пътя от Йола до Аба, покрай остарялата столица Порт Харкорт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР