Отборът на Ювентус стигна само до точката при гостуването си

...
Отборът на Ювентус стигна само до точката при гостуването си
Коментари Харесай

Ювентус печели точка във Флоренция

Отборът на Ювентус стигна единствено до точката при гостуването си на Фиорентина на стадион " Артемио Франки " във Флоренция в мач от 33-тия кръг на Серия А. Двата тима приключиха наедно 1:1. Душан Влаховиц изведе домакините напред в резултата след тъкмо изпълнена дузпа, а Алваро Мората изравни. „ Бианконерите “ несъмнено не съумяха да вземат реванш от Фиорентина. Последният път, когато двата отбор се срещнаха, „ остарялата госпожа “ загуби с 0:3 в Торино.

След равенството Ювентус е трети с 66 точки, до момента в който Фиорентина заема 14-ата позиция с 34 пункта.

Първият прецизен удар към една от двете порти пристигна в 19-ата минута, когато Никола Миленкович опитва шанса си от отдалеченост, само че Войчех Шчесни внимаваше и избави.
В 26-ата минута обаче Фиорентина получи дузпа след игра с ръка на Адриен Рабио. Ситуацията бе преразгледана благодарение на ВАР и Давиде Меса уточни бялата точка. Зад топката застана Влахович, който с технично осъществяване преодоля Шчесни – 1:0.
В 36-ата минута Душан Влахович опита да вкара втория си гол в мача с непосредствено осъществяване от директен свободен удар, само че не откри задачата. Две минути преди почивката Аарън Рамзи също стреля неопределено от чиста позиция.

В началото на втората част Ювентус възвърне равенството. Хуан Куадрадо комбинира с влезлият преди малко в игра Алваро Мората. Испанският нападател опита от дребен ъгъл и в последна сметка топката се озова в мрежата.
В 71-вата минута изстрел на Влахович не затрудни Шчесни. Пет минути преди приключването на постоянното време Кристиано Роналдо не съумя да засече остро центриране по земя на Деян Кулушевски. Португалската звезда на гостите се размина с топката и пропусна да се трансформира в воин за своите.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР