Отборът на Ювентус спечели с 4:2 като домакин зрелищното градско

...
Отборът на Ювентус спечели с 4:2 като домакин зрелищното градско
Коментари Харесай

Ювентус надви Торино в спиращо дъха градско дерби с шест гола

Отборът на Ювентус завоюва с 4:2 като хазаин зрелищното градско дерби против Торино, с което бе подложен и краят на програмата на 24-ия кръг в Серия " А ".

С триумфа си " бианконерите " продължиха сполучливото си показване против " биковете " напоследък, като момчетата на Масимилиано Алегри нямат загуба от градския противник в последните 18 дуела посред им.

Двубоят довечера на " Ювентус Стейдиъм " обаче надалеч не започва по мечтания метод за " Старата госпожа ", защото след единствено 90 секунди игра Ян Карамо изведе гостите напред в резултата.

Отговорът на Юве не закъсня и в 16-та минута центриране на Филип Костич откри в наказателното поле непокрития Хуан Куадрадо, който стреля и след рикошет топката влетя във вратата на Торино за 1:1.

В края на първата част " биковете " още веднъж взеха преднина, а този път в прегръдките на своите съотборници беше Антонио Санабриа, който се възползва чудесно от асистенция на Иван Илич и още веднъж изведе своя отбор напред в резултата.

Още преди почивката обаче Данило възвърне за повторно паритета, разписвайки се с глава след центриране от ъглов удар на Анхел Ди Мария.

През втората част пък Ювентус тотално доминираше на терена и закономерно стигна до нови два гола, с които реализира и цялостния поврат в срещата. Първо, Бремер беше прецизен за 3:2 в 71-та минута, а 10 по-късно Адриен Рабио оформи и крайния триумф за " бианконерите ", вкарвайки от близка отдалеченост.

Друг значим миг за спечелилите бе и завръщането в игра на Пол Погба, който влезе като запаса в 69-та минута, с цел да запише повторния си дебют за " Старата госпожа ", откакто се завърна в клуба през предишното лято, само че травма го принуди да изиграе първия си мач едвам в края на февруари.

С триумфа си Ювентус събра 35 точки на 7-то място в подреждането, до момента в който отборът на Торино е с 31 пункта на 9-та позиция в Серия " А ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР