Отборът на Вердер записа разгромен успех с 6:1 при домакинството

...
Отборът на Вердер записа разгромен успех с 6:1 при домакинството
Коментари Харесай

Вердер си осигури бараж с разгромна победа в прощалния мач на една легенда

Отборът на Вердер записа победен триумф с 6:1 при семейството си на Кьолн в последния кръг от Бундеслигата за сезона. Така “бременските музиканти” задминаха Фортуна (Дюселдорф) и заеха плейофната 16-а позиция в класирането, като ги чакат мачове против третия във Втора Бундеслига за място в немския хайлайф през идната акция. Мачът пък беше финален в кариерата за легендата на Бундеслигата Клаудио Писаро, който има 20 сезона в този шампионат. 41-годишният перуанец влезе в игра в 87-ата минута, с цел да се сбогува с екипа на Вердер.

Голедада за домакините стартира с гол на Юя Осако в 22-ата минута. Само пет по-късно Милот Рашица финтира неприятелски бранител и удвои преднината на отбора, а още в 29-ата Никлас Фюлкриг направи резултата 3:0, засичайки центриране на Марко Фридъл. В 55-ата Рашица нацели страничната греда, само че при добавката Дейви Клаасен прати топката в празната врата. В 58-ата Осако означи второто си попадение в мача. Четири минути по-късно Доминик Дрекслер вкара почетния гол за “козлите” в срещата след неточност на Рашица. Крайното 6:1 оформи Джош Сърджант в 68-ата минута за едвам втората домакинска победа на “зелените” за акцията.

Вердер зае 16-ото място в крайното нареждане с 31 точки в актива си, до момента в който Кьолн приключи 14-и с 36 пункта на своята сметка. Бундеслига 34 кръг, събота 27 юни  Вердер Бремен 6:1краен резулат  Кьолн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР