Отборът на ЦСКА-София е напът да направи сензацио­нен трансфер, твър­дят

...
Отборът на ЦСКА-София е напът да направи сензацио­нен трансфер, твър­дят
Коментари Харесай

ЦСКА-София надцаква Стяуа за български халф в Румъния

Отборът на ЦСКА-София е напът да направи сензацио­нен трансфер, твър­дят медиите в Румъ­ния. „ Червените” ще надцакат Стяуа за българския халф Антони Иванов, който този сезон прави възторг в северната ни съседка с фланелката на Газ Метан Медиаш.

От Стяуа са го набелязали и даже са при­готвили 150 000 евро за правата на българина. Шефът на Газ Метан Октавиан Морару обаче направи доста забавно изявление пред румънския вес­тник „ Проспорт”. „ Не желая да приказвам за пари, само че специал­но за случая с Ива­нов той има оферта за 3 пъти повече па­ри, в сравнение с пред­лага Стяуа. Става въпрос за предложе­ние от български клуб. Не е Лудогорец, само че е от топклубовете”, съобщи Морару.

 Септември (София) - Славия 0:2 @@@
Според информа­ция на „ Меридиан Мач” става дума точно за ЦСКА-София, защото Левски не може да си разреши такива разноски в то­зи внимателен за клу­ба интервал. Антони Иванов е 23-годишен и през този се­зон той има 11 мача и 1 гол за Газ Ме­тан, чийто нов треньор е някогашният ментор на “червените” Едуард Йорданеску. През мина­лата акция вът­решният халф бе футболист на Сеп­тември, за който изигра 17 срещи. Иванов е минал през школите на ЦСКА и Лудогорец, а по-късно е играл още у нас за Академик (Свищов), Спартак (Плевен), Созопол и Монтана.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР