Отборът на ЦСКА София е глобен с 11 300 лева

...
Отборът на ЦСКА София е глобен с 11 300 лева
Коментари Харесай

Глоби за 16, 6 хил. лева за ЦСКА София и Левски

Отборът на ЦСКА София е санкциониран с 11 300 лв. от Дисциплинарната комисия към БФС след дербито с Левски на Националния стадион в сряда. " Червените " победиха огромния си противник с 2:0, само че все пак останаха втори след Лудогорец в крайното класиране.

" Армейците " са осъдени по няколко посоки, само че най-сериозната глоба (5000 лева) е за изстреляните ракети от бранш Г към почитателите на Левски в бранш А, след които имаше и потърпевшо лице. 

Другите прегрешения на почитателите на ЦСКА София са нерегламентирано потребление на пиротехнически произведения, хвърлени факли на пистата, потребление на факли и димки довели до прекъсване на играта, възпламеняване на бомбички, потребление на ракети, довели до прекъсване на играта. Клубът ще би трябвало също по този начин да възвърне вредите на Националния стадион.

ПФК Левски е санкциониран с общо 5300 лв. за нерегламентирано потребление на пиротехнически произведения, възпламеняване на бомбичка, хвърлени предмети, обидни и нецензурни викания. 

По обявата работи: Любомир Тодоров БНР подкасти: Фактор В центъра на системата Големите
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР