Отборът на ЦСКА сензационно подписва с хита сред треньорите в

...
Отборът на ЦСКА сензационно подписва с хита сред треньорите в
Коментари Харесай

Треньорът на Локомотив Пловдив пристига на Българска армия |

Отборът на ЦСКА сензационно подписва с шлагера измежду треньорите в Първа лига Бруно Акрапович, твърди " Труд ".

Босненецът към този момент е оповестил в Локомотив (Пловдив), че напуща, като се базира на уговорка в контракта си. Според нея при по-добра оферта и негово предпочитание да си тръгне актуалният му клуб няма право да го стопира.

Очаква се формалното сключване на договора да стане в понеделник. През уикенда Акрапович е прецизирал всички елементи по контракта на 5-часова среща с управлението на " алените ". В сряда той би трябвало за първи път да изведе на подготовка играчите на " алените ".

В Борисовата градина са преговаряли с куп експерти от чужбина, само че е победило мнението, че на този стадий от сезона е риск западняк да застане на треньорския мостик.

За избора на Акрапович решаващи се оказали няколко фактора. Най-вече способността му да печели решителни мачове. Също и фактът, че е полиглот, владеещ говоримо 9 езика – български, сръбски, немски, британски, френски, испански, италиански, турски и албански, което подсигурява директна връзка с всички от многонационалната селекция на " алените ".

Спецът има и славата на страховит мотиватор, изповядващ модерния през днешния ден пряк футбол.

В кариерата си на състезател Акрапович се засече с Юрген Клоп в Майнц. А по-късно и с Цанко Цветанов в Енерги. Като ментор е водил втория отбор на Волфсбург, тимове в Хърватия, Гибралтар и Македония. От 2017-а е в Локомотив (Пд), където завоюва два пъти купата и един път суперкупата на България.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР