Отборът на ЦСКА се включи в благородна инициатива за болно

...
Отборът на ЦСКА се включи в благородна инициатива за болно
Коментари Харесай

Ръководството на ЦСКА с благородна инициатива

Отборът на ЦСКА се включи в благородна самодейност за болно дете, осведоми формалният уебсайт на " алените ". Фланелка с подписите на старши треньора Любослав Пенев, неговия щаб, всички футболисти и именития Димитър Пенев е пусната на търг, средствата от който ще бъдат дарени за лекуването на Александра Дачева.

Фланелката е с начална цена 500 лв.. Търгът ще продължи до вторник (13 март) в 20:00 часа.
 Средно по 4229
Средно по 4229 " армейски " фена на мачовете на ЦСКА

През предходната година броят на ентусиастите е бил по-малък

Алекс е единствено на годинка и четири месеца, а е изправена пред тежка борба с диагнозата Невробластома абдоминис - четвърти клиничен етап, с данни за костномозъчно ангажиране, MYCN негативен (тумор на бъбреците с разсейки в костния мозък и главата), открита декември месец 2018 година. Тя е претърпяла интервенция за премахване на тумора, за жал несполучлива, заради сраствания на тумора с бъбреците. Направена е хистология и е открито, че туморът е от недоброкачествен вид. Досега са направени шест курса химиотерапия.

Тъй като при Алекс нещата се случват по-бавно, лекарите не могат да се ангажират със периоди по отношение на това, което следва. Добрата вест е, че към този момент приложеното лекуване й се отразява позитивно!

Дарителска сметка в банка ОББ :

Титуляр:АЛЕКСАНДРА ЮЛИЯНОВА ДАЧЕВА

IBAN: BG50UBBS80021080599340

BIC: UBBS BGSF
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР