Берое може да изпусне треньора Хосе Луис Ачиари. Аржентинецът застана

...
Берое може да изпусне треньора Хосе Луис Ачиари. Аржентинецът застана
Коментари Харесай

Берое може да oстане без треньор

Берое може да изпусне треньора Хосе Луис Ачиари. Аржентинецът застана отпред на заралии през есенния полусезон, когато наследи на поста сънародника си Густаво Араголаса.

Според медиите в Испания Ачиари е пред завръщане в Мурсия, който е част от третото равнище на локалния футбол. Наставникът към този момент е бил треньор на отбора през 2016-а, а на два пъти е водил и дублиращия състав.
 ФИФА отстрани глобата на Берое
ФИФА отстрани глобата на Берое

Съобщиха от клуба

Нещо повече - той е бил отпред и на различен клуб от този град - Расинг Мурсия, който се подвизава в петия ешелон. До дни ще стане ясно дали Ачиари ще напусне старозагорци и ще одобри предлагането.

В същото време международната футболна федерация ФИФА подвигна глобата на Берое за вписване на нови футболисти. Клубът бе санкциониран за административно закъснение на документи за състезател от предходния сезон, само че глобата бе платена незабавно.

Ето какво написаха старозагорци: " ПФК Берое желае да уведоми всички свои последователи, че глобата, наложена от ФИФА за вписване на нови играчи, бе вдигната.

Наказанието бе за санкция, която беше наложена заради административно закъснение на документи за състезател от предходния сезон (2022/23 г.). Санкцията незабавно беше платена от клуба и разписките за заплащането бяха изпратени до ФИФА, с цел да анулира тази мярка, което към този момент е реалност ".

Очаква се през лятото Берое да притегли най-малко двама нападатели. Причината е, че звездата Себастиян Вия е пред трансфер в Лудогорец или съветски клуб, а Вини Трибуле си потегля като свободен сътрудник. Вече се появиха информации, че старозагорци могат да вземат и ненужния в Левски уругвайски бранител Хоакин Фернандес.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР