Отборът на ЦСКА измести от върха в Първа лига Лудогорец,

...
Отборът на ЦСКА измести от върха в Първа лига Лудогорец,
Коментари Харесай

ЦСКА ще нощува на върха в Първа лига


Отборът на ЦСКА измести от върха в Първа лига Лудогорец, откакто реализира предстояща победа над Витоша Бистрица с 2:0 в дуела от 19-ия кръг. " Червените " излязоха отпред с 2 точки повече от Лудогорец, който на следващия ден приема Дунав. Воденият от Стамен Белчев отбор стигна до триумфа с по един гол в края на двете полувремена, дело надлежно на Раул Лое и Кирил Десподов.

ЦСКА имаше превес през целия мач, само че мъчно стигаше до голови обстановки. " Червените " можеха да поведат още в 5-а минута, когато удар на Бодуров бе избавен от вратаря Иванов, а при добавката от дребен ъгъл Кевин Кубемба не откри задачата.

ЦСКА поведе в 42-а минута с гол на Раул Лое, негов първи с алената фланелка. Станислав Манолев центриране в наказателното поле, а удар на Кирил Десподов с глава се отби в напречната греда, след което Лое с добавка прати топката в мрежата.

" Червените " бяха по-активният тим и след почивката, само че още веднъж без съществени голови обстановки до самия край. В 85-а минута Лое можеше да вкара втория си гол в мача, само че вратарят на Витоша избави удара му. В 88-а минута Кирил Десподов проби през центъра, финтира неприятелски бранител и прати топката в мрежата за крайното 2:0.

" Доволен съм от трите точки, само че от играта има още доста какво да се желае. Но през по-голямата част от мача не успяхме да намерим правилния път към вратата на Витоша.
Бяхме доста еднотипни в офанзива и не успяхме да затрудним противника. Липсваше ни последният пас преди гола.

Всяка победа е значима - няма значение дали играем против първия или против последния. Класирането ще пристигна от единствено себе си.
Десподов вкара гол в трети следващ мач, което е добре. Казах и преди, че той има още доста да усъвършенства играта си и в този момент можеше да изиграе някои обстановки по-добре.

Имаме набелязани играчи за зимната селекция. Трябват ни футболисти, които да дойдат и незабавно да заиграят, без да им би трябвало време за акомодация ”, разяснява наставникът на алените Стамен Баелчев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР