Отборът на ЦСКА излезе с официална информация за комуникацията между

...
Отборът на ЦСКА излезе с официална информация за комуникацията между
Коментари Харесай

ЦСКА с любопитни разкрития: Взима двама нови и гони трима играчи

Отборът на ЦСКА излезе с публична информация за връзката сред треньора Саша Илич и управлението на отбора, както и за идните прехвърляния в отбора.

Ето какво написаха от ЦСКА на формалната си „ Фейсбук “ страница:

Официална информация за връзката сред треньор и управление, идни прехвърляния и разтрогвания

✅Взаимовръзката и работата сред треньора Саша Илич, управлението и притежателите на клуба са в безспорен синхрон на всички равнища. Напрежение сред тях не е имало, даже в противен случай – връзката е на ежедневна база, по всички въпроси и в цялостно съгласие.

⚽️Основните тематики, които се разискват в този интервал, несъмнено, са прехвърлянията. И по този въпрос има цялостно единодушие. А систематизирани в резюме обстоятелствата звучат по този начин:

✅Брадли де Нойер и Лазар Туфегджич бяха селектирани и привлечени по условие на Саша Илич.

✅Станислав Шопов, като перспективен млад българин, беше препоръчан на треньора от управлението и изрично утвърден от Илич.

❌Данило Асприля не е алтернатива за трансфер в ЦСКА. Футболистът беше препоръчан на клуба, само че треньорът не го утвърди. Всяка друга информация в медиите е плод на спекуалции.

☑️По предпочитание на Саша Илич клубът прави всичко допустимо да притегли още двама нови футболисти, поискани персонално от треньора.

☑️Отново по избор на Саша Илич се водят договаряния за анулиране на договорите на трима футболисти. При официализиране на раздялата, тя ще бъде обявена първо от клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР