Отборът на ЦСКА 1948 запази живи шансовете си да се

...
Отборът на ЦСКА 1948 запази живи шансовете си да се
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 надигра Арда в мач с 9 гола

Отборът на ЦСКА 1948 резервира живи възможностите си да се бори за присъединяване в евротурнирите през идващия сезон, откакто победи Арда с 6:3 като посетител в мач от 28-ия кръг на Първа лига. На стадион в Кърджали двата отбора направиха доста атрактивен дуел с цели девет гола, приключил с триумф за " алените ".

Срещата стартира чудесно за домакините, които поведоха в резултата още в третата минута след автогол на опитния бранител на ЦСКА 1948 Сашо Александров. " Армейците " дадоха отговор стремително в заключителните 15 минути на първата част, когато означиха три гола, дело на Ивайло Чочев, Марио Топузов и Галин Иванов. Светослав Ковачев върна Арда в мача в 48-та минута, само че Галин Иванов и Емил Мартинов сложиха точка на разногласието с два гола за столичани в границите на пет минути. Капитанът на домакините Иван Коконов вкара трети гол за Арда в 68-та минута, преди Галин Иванов да оформи своя хеттрик и крайното 6:3 в 70-та минута.

След този триумф ЦСКА 1948 към този момент има 33 точки и се приближи на три точки от Локомотив Пловдив и Берое, които разделят първото място в тази група. Победителят в групата ще играе бараж с отбор от първата шестица за присъединяване в Лигата на конференциите през сезон 2022/23. Арда заема последната позиция с 30 точки.
На 29 април, петък Берое посреща Арда, а ЦСКА 1948 е хазаин на Локомотив Пловдив.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР