Отборът на Тотнъм претърпя истински крах на своя "Тотнъм Хотспър

...
Отборът на Тотнъм претърпя истински крах на своя "Тотнъм Хотспър
Коментари Харесай

Саутхемптън шокира Тотнъм след обрат за едва три минути

Отборът на Тотнъм претърпя същински провал на своя "Тотнъм Хотспър Стейдиъм " в Лондон. Момчетата на Антонио Конте позволиха безразсъден поврат в последните десетина минути от Саутхемптън на Ралф Хазенхютъл и изгубиха с 2:3.

Ян Беднарек си означи безразсъден автогол в 18-ата минута, само че единствено пет по-късно Армандо Броя от близко възвърне паритета, засичайки хубаво подаване отляво. До почивката "светците " пробваха да извърнат развоя на срещата в своя изгода, само че по този начин и не откриха мрежата зад Уго Лорис.

Хьон Мин Сон изведе "шпорите " още веднъж напред в 70-ата минута, само че в последните десетина минути на срещата, лондончани изпаднаха в същинска безтегловност и позволиха две попадения, като и двете бяха с глава след центрирания от идентични позиции. Първо Мохамед Елиунуси направи резултата 2:2 след фамозно центриране на Уърд-Праус, а единствено 180 секунди по-късно Че Адамс донесе цялостния потрес на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм " още веднъж след виртуозно подаване на британския полузащитник.

В продължението на срещата Тотнъм означи посредством Бергвайн, само че след видеопреразглеждане голът бе анулиран, което остави домакините на 4 точки от зона Шампионска лига. Тимът на Антонио Конте е с 36 пункта, до момента в който четвъртия Уест Хем е с 40. С успеха Саутхемптън пък се изкачи на десета позиция с 28 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР