Отборът на Свети Климент се класира на трето място в

...
Отборът на Свети Климент се класира на трето място в
Коментари Харесай

Хокеистите на Свети Климент с трето място в Дивизия Б

Отборът на Свети Климент се класира на трето място в Дивизия " Б " на държавното състезание по хокей в зала за мъже. Това на пракика значи седмо място в България, защото в горната дивизия отборите са четири.

Турнирът се организира в Рудозем, а противници на варненския клуб бяха ХК Пловдив, ХК Чепинци и НСА. Шампион стана тимът на " студентите ", следван от Чепинци.

Свети Климент отстъпи с 1:2 на НСА, с 1:5 на Чепинци и би с 4:3 Пловдив.

Треньорът Николай Янчев бе доста отчаян от представянето, като по думите му в съперниковите сформира е имало и много възпитаници. " В Чепинци огромна част от тима е от възпитаници от Х и XI клас. Пловдив пък ни водиха съвсем през целия мач и най-после ги обърнахме с три бързи гола. В техния състав също имаше доста възпитаници, дори играха състезатели на по 13 и 15 години. Благодарение на гола разлика, с който ги бихме, станахме трети, другояче оставахме последни. А в нашия състав се върнаха опитни играчи, които се каниха да сме №1 на шампионата. Това, че не са играли една година, не е опрощение. Не съм удовлетворен. За мен тези играчи можеха да бият всеки един от останалите тимове. Това е несериозно отношение, някакво подценяване. Никаква тактическа дисциплинираност. Биха ни децата, дет`се вика, а сме с тим, в който има играчи с по 15 години опит в хокея. Не че има някакво значение дали ще сме първи, втори или трети ", съобщи за " Петел " ядосаният Янчев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР