Отборът на Сасуоло се класира за 1/4-финалите на турнира за

...
Отборът на Сасуоло се класира за 1/4-финалите на турнира за
Коментари Харесай

Сасуоло излъга Каляри и е на 1/4-финал за Купата на Италия

Отборът на Сасуоло се класира за 1/4-финалите на шампионата за Купата на Италия, откакто победи Каляри с минималното 1:0. Единственото попадение в срещата падна в 18-ата минута и бе дело на Абду Харуи.
В идната фаза на шампионата " зелено-черните " ще срещнат Ювентус.
Каляри сътвори първата заплаха в срещата. В 17-ата минута Енрике Далберт надскочи всички в наказателното поле, след чудесно центриране, и стреля с глава, само че топката мина на сантиметри около левия непряк дирек.
Само 60 секунди по-късно Сасуоло поведе. Абду Харуи получи страховит пас от Рожерио в пеналта и с акуратен удар в средата на вратата на остави никакви шансове на стража на гостите.
Домакините можеха да вкарат второ попадение в 37-ата минута, когато Джакомо Распадори стреля мощно, само че топката срещна лявата греда.
В началото на втората част Каляри стигна до гол, само че попадението не бе зачетено поради засада. Половин час преди края на срещата гостите още веднъж се разписаха. Леонардо Паволети се възползва от отличен пас на Найтан Нандес и матира стража на Сасуоло. Ситуацията бе прегледана с ВАР, след което голът не бе зачетен поради засада.
До края на срещата двата отбора си размениха по още няколко положителни положения, само че до нов гол по този начин и не се стигна.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР