Отборът на Рома спечели с минималното 1:0 като домакин на

...
Отборът на Рома спечели с минималното 1:0 като домакин на
Коментари Харесай

Рома се поизмъчи с Каляри, но взе 3 точки

Отборът на Рома завоюва с минималното 1:0 като хазаин на Каляри в мач от 22-ия кръг на италианското състезание по футбол. “Вълците ” не бяха изключително безапелационни, само че въпреки всичко взеха трите точки, събирайки общо 35. Играчите на Жозе Моуриньо са шести в класирането, с равни точки със седмия Лацио. Каляри е 18-и с 16 точки.

В воин за Рома довечера се трансформира дебютантът Серджо Оливейра. Португалският халф, който преди броени дни стана публично футболист на Рома, пристигайки от Порто, вкара единствения гол в мача в 33-ата минута от дузпа. Той самият създаде наказателния удар.

Капитанът на Рома Лоренцо Пелегрини отпадна за мача в последния миг, откакто получи контузия по време на загрявката.
През втората част “вълците ” не направиха задоволително, с цел да откажат противника си с втори гол и можеше да съжаляват горчиво за това. В 84-ата минута Жоао Педро имаше прелестен късмет за 1:1, само че стражът Руи Патрисио се намеси решаващо и съумя да парира удара му от близко, след което топката се отби от напречната греда. В добавеното време още веднъж имаше под напрежение миг в наказателното поле на столичани, само че Рома въпреки всичко оцеля и прекъсна серията си от три следващи мача без победа.

Други резултати

Сасуоло - Верона  2:4

Венеция - Емполи  1:1
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР