Отборът на Португалия победи състава на Ирландия с 2:1 в

...
Отборът на Португалия победи състава на Ирландия с 2:1 в
Коментари Харесай

Роналдо с нов рекорд за Португалия

Отборът на Португалия победи състава на Ирландия с 2:1 в среща от група А на борбата за Световното в Катар следващата година. Голямата звезда на домакините Кристиано Роналдо се трансформира в антигерой след четвърт час игра, когато пропусна да означи от дузпа. Съперникът нанесе своя удар в 45-ата минута, в която Джон Игън скочи най-високо след корнер и заби топката в мрежата. В продължението Диого Жота можеше да изравни, само че вратарят на Ирландия се оправи.



През втората част Бруно Фернандеш и Бернардо Силва имаха страхотни благоприятни условия за гол, само че ги пропиляха. Португалците въпреки всичко съумяха да стигнат до тъждество минута преди края с гол на Кристиано Роналдо след пас на Голсало Гедеш в 89-ата минута (1:1). В идващите няколко до края домакините имаха и искания за дузпа, с цел да се стигне до 96-ата минута, в която Роналдо се възползва от центриране и заби топката за крайното 2:1.
Така той вече е играчът с най-вече попадения в историята на ниво национални отбори със 111 попадения, изпреварвайки иранеца Али Даеи, който е втори със 109. 
Съставът на Португалия е водач в групата с 10 точки от 4 мача, до момента в който ирландците са четвърти без актив.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР