Отборът на Надежда (Доброславци) започна подготовка за пролетния дял на

...
Отборът на Надежда (Доброславци) започна подготовка за пролетния дял на
Коментари Харесай

Надежда започна подготовка с петима нови, сред които двама французи

Отборът на Надежда (Доброславци) стартира подготовка за пролетния дял на шампионата в Югозападната Трета лига. Румил Жотев изведе своите футболисти, измежду които имаше 5 нови имена.
14  Първа подготовка на Надежда (Доброславци)
Първото попълнение е Лионел Матадос, който идва от отбора на Локо (Мездра). Капитанът на Левски (Чепинци) Николай Ковачев също е измежду новите в отбора от Доброславци. Впечатление вършат и двама французи Намди Кристофър, който е нападател и Луис Аксел, който играе като опорен полузащитник. Атанас Кръстев пък се завръща още веднъж в Надежда. Има и двама футболисти на проби - Ивайло Буюклиев и Стилян Симеонов, които ще се опитат да впечатлят управлението на отбора.

По време на подготовката момчетата на Румил Жотев ще изиграят 5 контролни срещи. Първият противник е Локомотив (София) като контролата е планувана за 10:30 часа на 15-и януари и ще се играе на стадион " Локомотив " в Надежда. Следва инспекция с Национал на 22-и, Пещера (Галата) на 29-и, тимът до 19 години на ЦСКА 1948 на 2-и февруари и инспекция с Вихрен (Сандански) на 5-и февруари. Първият турнирен дуел на отбора е домакинство на един от водещите тимове в групата - Чавдар (Етрополе) на 19-и февруари.
 Надежда (Доброславци) уреди контрола с Локо (София) Надежда (Доброславци) уреди контрола с Локо (София)
През първия полусезон футболистите демонстрираха две радикално разнообразни лица. След едва начало последва мощна серия, която приключи с 6 поредни мача без загуба и извоювани 12 точки в тях. Сега пред управлението и футболистите стои нова цел - тима да реализира неизменност и да поддържа равнището от края на първия полусезон.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР