Отборът на Манчестър Юнайтед записа най-лошия си старт на сезона

...
Отборът на Манчестър Юнайтед записа най-лошия си старт на сезона
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед удари дъното: Записа най-лошия си старт на сезона от 20 години насам

Отборът на Манчестър Юнайтед записа най-лошия си старт на сезона във Висшата лига от 30 години насам. След унизителната загуба в гостуването на Брентфорд с 0:4 „ алените дяволи “ останаха на последното място в класирането. Това е първият случай, в който те приключват деня на дъното, от 21 август 1992 година.

Ерик загар Хаг пък стана първият управител, който започва с две загуба кариерата си в Манчестър Юнайтед от Джон Чапман, който го направи през ноември 1921 година или преди повече от век време. Съботната загуба в действителност е четвърта поредна за „ алените дяволи “ в шампионата, защото отборът приключи предишния сезон с две провали. Общата голова разлика в тези четири мача е 1:11.

Отборът е и в друга отрицателна серия - той записа седма поредна загуба като посетител. По притеснителното за почитателите на отбора е, че Брайтън, от който изгубиха на старта, и Брентфорд не са измежду най-хубавите тимове в Англия, а идната седмица следва дерби с Ливърпул на „ Олд Трафорд “.

1992 - Manchester United are set to finish a day bottom of the Premier League table for the first time since August 21st 1992. Anniversary.
— OptaJoe (@OptaJoe)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР