Отборът на Манчестър Юнайтед победи с 3:0 Борнемут вторник вечерта.

...
Отборът на Манчестър Юнайтед победи с 3:0 Борнемут вторник вечерта.
Коментари Харесай

Ужасяваща контузия за халф на Манчестър Юнайтед

Отборът на Манчестър Юнайтед победи с 3:0 Борнемут вторник вечерта. " Червените дяволи " не престават отличната си серия, само че за старши треньора на отбора - Ерик загар Хаг, имаше и няколко неприятни вести по време на мача от Висшата лига.

В края на първото полувреме полузащитникът на Манчестър Юнайтед - Дони ван де Беек, претърпя ужасяваща травма след влизане в краката му на футболист от Борнемут. Футболистът на гостите се подхлъзна и това направи влизането му още по-зловещо. Халфът на " алените дяволи " остана на земята, изпитвайки ужасяваща болежка, а по-късно напусна терена със сълзи на очите.

" He’s going to be sick. He’s in serious pain. "

Manchester United's Donny van de Beek can't catch a break as midfielder suffers gruesome injury
— talkSPORT (@talkSPORT)
Донякъде положителната вест е, че Ван де Беек излезе независимо и на ходом, макар ужасяващото влизане в коляното му. Халфът към този момент имаше проблеми с травми, а това е следващ удар, както за него по този начин и за мениджъра на отбора, който надали ще може да разчита на футболиста си за идните дуели.

" Трябва да изчакаме 24 часа, само че нещата не наподобяват добре ", съобщи Тен Хаг след срещата.

Проблемите за нидерландския експерт не свършиха до там. През второто полувреме и Антони Марсиал бе сменен малко, откакто изпита проблеми и накуцваше. Марсиал бе част от двойна промяна, когато в 69-ата минута се появиха Диого Далот и Еланга, само че нападателя излезе по-скоро наложително и в опит да се избегне по-сериозен проблем, в сравнение с тактически. Марсиал е уловен от камерите да се насочва диркетно към тунела, а не към скамейката на тима.

Anthony Martial headed straight down the tunnel after his substitution, applauding the Old Trafford crowd.
— UtdDistrict (@UtdDistrict)
Това може да е сериозен удар за Манчестър Юнайтед и Ерик загар Хаг, в случай че Марсиал в действителност има някакъв по-сериозен проблем, тъй като вариантите за нападател стават все по-малко, а измежду тях са Еланга и Гарначо. " Червените дяволи " интензивно търсят нападател, който да привлекат през зимния трансферен прозорец, откакто Ливърпул им отмъкна Коди Гакпо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР