Отборът на Манчестър Юнайтед не успя да победи като гост

...
Отборът на Манчестър Юнайтед не успя да победи като гост
Коментари Харесай

Нов провал за Манчестър Юнайтед в Англия


Отборът на Манчестър Юнайтед не съумя да победи като посетител последния в класирането Бърнли. Двубоят сред двата тима от 24-тия кръг на Висшата лига приключи при тъждество 1:1. „ Червените дяволи “ поведоха с гола на Пол Погба, само че позволиха равнене при започване на втората част. Голмайстор за домакините беше Джей Родригес.
Гостите демонстрираха, че не са си научили урока от мача против Мидълзбро за ФА Къп преди няколко дни. Тогава още веднъж поведоха с 1:0, само че не съумяха да убият интригата с втори гол и отпаднаха от шампионата след реми в постоянното време и дузпи.
В 11-ата минута „ алените дяволи “ въпреки всичко поразиха задачата. Бруно Фернандеш центрира от директен свободен удар, а Рафаел Варан вкара с глава, само че попадението не беше зачетено поради засада.
Седем минути по-късно манчестърци поведоха с добре проведена офанзива на скорост. Маркъс Рашфорд откри Люк Шоу в наказателното поле. Крайният защитник пусна паралелен на голлинията пас, а отблизо разстояние Пол Погба не остави шансове на Поуп.
Секунди по-късно втори гол на Ман Юнайтед не беше зачетен. Рашфорд беше открит на далечната греда от Джейдън Санчо. Той отклони към вратарското поле, където Бен Мий прати топката в личната си мрежа. Голът обаче не беше зачетен поради нарушаване на Погба в офанзива.
Домакините изравниха при започване на втората част. Ваут Вегхорст проби през центъра и изведе отляво Джей Родригес, а нападателят преодоля Давид де Хеа за 1:1.
Гостите пробваха напън, с който да стигнат до успеха, само че не съумяха да преодолеят Поуп.
Последната опция в мача се откри пред Кристиано Роналдо в добавеното време. Португалецът, който беше запаса, само че се появи в игра в 68-ата минута, засече с глава центриране, само че прати топката над напречната греда.
След ремито Манчестър Юнайтед към този момент не е в челната четворка. Тимът беше задминат от Уест Хем, който надделя Уотфорд с 1:0. „ Червените дяволи “ са пети с актив от 39 точки, до момента в който Бърнли остава на последното място с 14 пункта.

Съставът на Уест Хем постави завършек на отрицателната си серия от два мача без победа във Висшата лига след триумф над Уотфорд с 1:0. Единственото попадение в срещата падна в 68-ата минута и бе дело на една от звездите на " чуковете " - Джарън Боуен. След триумфа си Уест Хем се завърна в Топ 4 на Висшата лига. Лондончани събраха 40 точки и към този момент са на 8 от втория - Ливърпул.

Тимът на Нюкасъл продължава със стабилизирането си след изхарчените милиони през януарския трансферен прозорец. „ Свраките “ победиха с 3:1 вкъщи Евертън в мач от 24-ия кръг на Висшата лига. След триумфа богаташите към този момент не са в зоната на изпадащите. Тимът се изкачи до 17-ата позиция с актив от 18 точки, на 1 зад „ карамелите “, които са 16-и. Пред почивката двата тима си вкараха по един автогол. Гостите от Ливърпул поведоха, откакто Джамал Ласелес прати топката в личната си мрежа. Същото стори и Мейсън Холгейт за тъждество 1:1. През втората част обаче Нюкасъл вкара два безответни гола и стигна до успеха. Автори на попаденията бяха Райън Фрейър и Киърън Трипиър, който вкара дебютния си гол с черно-бялата фланелка.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР