Отборът на Манчестър Сити победи четвъртодивизионния Суиндън с 4:1 като

...
Отборът на Манчестър Сити победи четвъртодивизионния Суиндън с 4:1 като
Коментари Харесай

Манчестър Сити с голово шоу за ФА къп

Отборът на Манчестър Сити победи четвъртодивизионния Суиндън с 4:1 като посетител в среща от 1/32-финалите за купата на футболната асоциация в Англия.

" Гражданите " можеха да поведат още в петата минута, само че Бернардо Силва пропиля опцията. Португалецът въпреки всичко се разписа 10 минути по-късно след пас на Коул Палмър в наказателното поле (1:0). Минути по-късно още веднъж Силва се озова на добра позиция, само че пропусна.

Сити поведе с 2:0 в 28-ата минута след композиция сред Кавин де Бройне и Габриел Жезус, приключила с гол на бразилеца.
В самия завършек на полувремето Жоак Кансело шутира от отдалеченост, само че топката мина около гредата. Четвърт час след почивката Илкай Гюндоган направи резултата 3:0 с удар от към 30 метра.

Резултатът можеше да стане още по-изразителен, само че Габриел Жезус пропусна дузпа в 62-ата минута, при която стреля в долния ляв ъгъл, само че вратарят усети желанията му и избави.

Близо 15-хиляди по трибуните на " Каунти Граунд " изпаднаха в дива наслада в 78-ата минута, когато Хари МакКърди се разписа за 1:3 след контраофанзива. Шампионът на Англия обаче не разреши интригата да се върне и Коул Палмър се разписа за крайното 4:1 в 82-ата минута. В самият завършек на мача Родри разтресе напречната греда с бомбен удар, само че шансът и допиране на вратаря му попречиха да вкара.
Жребият за 1/16-финалите ще бъде теглен след края на срещата Нотингам - Арсенал в неделя от 19:10 часа българско време.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР