Отборът на Лудогорец стартира с категоричен успех годината, като в

...
Отборът на Лудогорец стартира с категоричен успех годината, като в
Коментари Харесай

Лудогорец вкара 4 гола на Арда за едно полувреме

Отборът на Лудогорец започва с безапелационен триумф годината, като в първия си формален мач победи като посетител Арда с 4:0 в отсрочен мач от четвъртия кръг на Първа лига по футбол. Всички попадения за първенците паднаха през първото полувреме.

Резултатът бе открит от гостите в осмата минута - Шакил Пинас центрира остро към Пиерос Сотириу, който с глава засече във вратата за 1:0. В 12-ата минута преднината на Лудогорец стана два гола, откакто неточност в отбраната на Арда разреши на гостите да комбинират в наказателното поле и от границата на наказателното поле Каули разстреля Християн Василиев. Десетина минути по-късно задатъкът на гостите към този момент бе три попадения. Центриране от статично състояние и топката стигна до Алекс Сантана, който съумя да стреля, с цел да прокара кълбото под плонжа на Василев. В края на полувремето падна и четвъртият гол във вратата на Арда. Центриране от корнер на Кирил Десподов и Шоу засече кълбото, което откакто се удари в гредата влезе още веднъж в мрежата на Василев.

В 57-ата минута пристигна и пети гол за Лудогорец. Сотириу довкара избита от вратаря топка след удар на Десподов, само че кипърецът се оказа в състояние на засада. Ситуацията бе гледана от ВАР и удостовери решението на арбитрите.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР